Varning för pokerfusk

När det kommer till pokerspel online så är det en marknad som växt otroligt snabbt den senaste tiden. En marknad som fler och fler lär känna till och som blir allmänt accepterad. Men samtidigt som fler börjar spela så ökar även fusket.

Att fuska i spel är något som man alltid har gjort och som man aldrig helt kommer att komma ifrån. Fler inser fördelarna med onlinepoker och kommer då in i spelvärlden med dess stora valmöjligheter. Men då fler väljer att både använda poker som tidsfördriv i sina mobila enheter till att spela online på sina datorer så ökar användandet och med det fusket.

Se upp med Collusion

Vad man nu börjar märka som blir allt vanligare är något som kallas för Collusion. Översätter man det så får man ordet maskopi, och är precis vad det handlar om. Det är nämligen så att flera spelare går ihop och går in på samma pokerbord för att tillsammans spela ut övriga spelare. Detta betyder att om man går in fyra personer vid ett bord med sex personer så behöver man bara slå ut två stycken för att vinna deras pengar. De personer som gått ihop sitter och talar om vad de har för kort för varandra så att man vet när man ska lägga sig. Detta är något som de stora internetbolagen jobbar hårt för att förhindra men något som kan vara svårt att upptäcka.

Sunt förnuft

http://www.dreamstime.com/-image8395834När det kommer till poker så handlar det om att ha sunt förnuft och även om man själv inte väljer att fuska så är det mycket bra att känna till olika typer av fusk så man enklare kan veta eller få en uppfattning om att man själv kanske blir utsatt för något. Detta i sin tur så att man kan avslöja fuskandet. För när det kommer till poker och onlinespel så ska man inte vara rätt för att bli utsatt för fusk utan man ska gå in med en inställning att man ska få en bra tid och kanske vinna en och annan krona.