monopol med riktiga pengar

På 80 års dagen för det populära brädspelet Monopol går nu Hasbro ut med att förverkliga många människors önskan om att få spela monopol med riktiga pengar – det gäller bara att köpa rätt brädspel i butiken. 

2543826-ett-sallskapsspelAtt spela är kul och det är något som följt med oss sedan vi människor kunde göra upp eld och rita på stenväggar. Men även om det blivit otroligt populärt att spela på casinosajter som Megascratch så hänger brädspelen kvar och har en lång historia bakom sig. Ja må hen leva är det bara att säga till det otroligt populära spelet Monopol. Ett spel som året till ära gått ut med att de ska förverkliga mångas dröm genom att nyproducera 80 spel där man finner riktiga sedlar i. Både i Sydsvenskan och i Metro kan man läsa om hur de jämför denna händelse med kalle och Chokladfabriken där man har hans att kamma hem en guldbiljett till fabriken.

80 spel fyllda med pengar

Vad det handlar om är att 80 spel är fyllda med sedlar och som går att köpa om man befinner sig i Frankrike. Tyvärr, till mångas förtret är det samma vikt på de lådor med låtsaspengar som de med riktiga sedlar. För en lycklig vinnare gömmer det sig euro till ett värde av 20 000 euro. I 10 spel ligger det 300 euro och i 59 spel kan man finna 150 euro, en otroligt positiv överraskning. detta är något som speltillverkaren inte ser som ett sätt att bara kränga fler spel utan de vill göra något nytt som sticker ut och som är spännande. Och visst är det väl spännande. Vissa säger att det finns en skillnad i spelens storlek och studerar man riktigt noggrant så kan man se att det spel som är fyllt med pengar är aningens större och vad man kan undra är hur många som kommer returnera spelet om man inte finner några riktiga pengar.