Kunde inte skrapa bingolott

Ibland när man ska spela bingo går det inte riktigt som man har tänkt sig. Detta hände exempelvis en man som köpte en skrapbingolott och som till sin förvåning inte kunde skrapa lotten och få fram en vinst eller förlust.

4522529-tia-skraplott-med-liten-vinst

Att spela bingo har länge varit en populär aktivitet bland folk i alla åldrar och folk har samlats i bingohallar runt om i landet för att ta del av det spännande spelet i många år nu. Men de senaste åren har allt färre spelat bingo i bingohallarna och framför teven på söndagarna. Nu är det nämligen mer vanligt att sätta sig framför datorn eller mobilen och spela loss och chatta med andra spelare. Och tur är kanske det. Att spela i verkligheten verkar nämligen ha blivit svårare den senaste tiden.

Kunde inte skrapa lotten

På jp.se kan man läsa om att en äldre man köpte en skrapbingolott. Spelet går ut på att spelaren skrapar fram utropsnummer i ett fält på lotten och sedan ska motsvarande nummer skrapas på de andra fälten. När mannen skulle skrapa numren på spelbrickorna så gick det dock inte. Han försökte så hårt med att skrapa lotten att den nästan gnuggades sönder. Även om det inte gick att skrapa numren gick det fortfarande att kontrollera om det var vinst på lotten men för mannen var såklart själva spänningen och nöjet med lotten förstört.

Svenska spel svarslösa

Mannen har nu varit i kontakt med Svenska spel som står bakom lotten och de skulle ringa tillbaka och ge en förklaring till varför lotten inte gick att skrapa. De skulle också ge pengarna tillbaka. På Svenska spel säger man att man aldrig varit med om något liknande och att de måste titta på vad som kan ha gjort att just den här lotten var oskrapbar.